13 noiembrie 2010

Jang GeunSuk Biography

Buna tuturor! Pentru ca acesta este primul post pe noul nostru blog, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa dam cateva informatii despre principalul "obiect". Deci pentru cei care stiu si pentru cei care nu stiu, vom posta cateva informatii despre Geunsuk.

Jang Geun-Suk s-a născut pe data de 4 August , 1987 în Danyang County, Provincia Chungcheongbuk, Coreea de Sud. Este singurul copil al familiei. La vârsta de 6 ani, Geun-suk a început să lucreze ca model. Munca lui,ca un copil model, a reprezentat un pas important pentru anii următori. Când părinţii lui au vândut casa,un posibil cumpărător a venit să vadă locuinţa,acesta lucrând ca un agent de „talente”.Când l-a văzut pe tânărul Jang Geun Suk în casă,i-a sfătuit pe părinţii acestuia că ar trebui să devină model.
Geun-suk a debutat ca actor 4 ani mai târziu,în 1997 ,HBS, "Selling Happiness" (Vânzând fericire)(Haengbokeul Pabmoda).Apoi a continuat să lucreze în televiziune ca un actor copil. În şcoala generală, Geun-suk a auzit muzca unor cântăreţi japonezi de muzică pop, Ken Hirai şi de balade rock japoneze, L'Arc-en-Ciel. A fost inspirat de aceste trupe să înceapă să înveţe japoneza singur. În primii ani de liceu, Geun-suk a fost la şcolă în Noua Zeelandă,pentru a învăţa japoneza şi engleza. Datorită studiilor sale din Noua Zeelandă, poate purta conversaţii în ambele limbi.[2] Deşi Geun-suk vroia să îşi continue studiile în Noua Zeelandă,o ofertă de slujbă l-a adus înapoi în Coreea de Sud. Geun-suk a primit rolul în popularul MBC ,"Nonstop 4." După munca din Nonstop 4, Geun-suk a căzut într-o criză de auto-percepere şi considera că calităţile sale actoriceşti nu erau destul de bune. A decis ,mai apoi, să revină la actorie.În 2005, portretul lui Geun-suk de fiu al preşedintelui ,din drama SBS, "Lovers in Prague" a devenit un hit şi a fost bine primit de către fanii dramelor.

În 2006, Geun-suk şi-a făcut marea intrare pe marele ecrane în Japonia,în filmul Horror "One Missed Call Final." Folosindu-se de experienţa în limba japoneză, Geun-suk a fost capabil să comunice cu co-starurile fără probleme.De asemenea, a învăţat limbajul semnelor în primele 3 luni ale pregăturii pentru rolul de băiat surd din "One Missed Call Final".Următorul lui rol a fost pe micile ecrane,pentru KBS2 ,în drama istorică "Hwang Jin-yi."Performanţa lui Geun-suk în "Hwang Jin-yi" a artas atenţia multor fani(sau mai bine zis fane). În anul următor, în 2007, Geun-suk a fost ales să joace în filmul cu tema muzicii rock, The Happy Life."Personajul său , Hyeon-ju din "The Happy Life"i-a permis lui Geun-suk să îşi arate partea masculină ,precum şi calităţile sale de cântareţ. Geun-suk a continuat să joace în alte două filme cu titluri inspirate din muzică, în 2008, şi anume "Doremifasolasido" şi drama tv MBC,"Beethoven Virus." 

Următorul rol al lui Geun-suk a fost în thriller-ul din 2009' "The Case of Itaewon Homicide" care a reprezentat prima înfăţişare a lui Geun-suk ca personaj negativ. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală de omor ,care a avut loc într-un restaurant Burger King din Itaewon,Coreea de Sud.
Ultima sa drama a fost "You are Beautiful" cu care a castigat sufletul tuturor categoriilor de varsta cu sharmul sau innascut si cu vocea angelica a reusit sa ajunga in topuri si sa castige milioane de fani in intreaga lume.

5 comentarii:

  1. Foarte frumoasă prezentare . Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am shtiut ca si in rominia este cineva interesant de el.
    EU sunt fana lui si il iubesc foarte mult <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa prezentare!!!Nici eu nu credeam ca si in Romania are fani.Este minunat sa aud ca este cunoscut si aici!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. E atat de dragut sa stiu ca talentatul Jang Geun Suk mai are fani prin Romania iar eu nu sunt singura...

    RăspundețiȘtergere
  5. mi se pare normal sa fie cunoscut oriunde in lume nu doar in asia .. nu stiu de ce aveti impresia ca sunteti unicele lui fane romance ..

    RăspundețiȘtergere