13 noiembrie 2010

Itaewon Murder Case

Printre altele, pentru a ajuta la promovarea artistului nostru preferat, echipa s-a gandit sa subtitreze in limba romana filmele si dramele in care el a jucat. Acestea vor putea fi descarcate de voi de pe forumul nostru. Enjoy!


Primul film pe care il vom prezenta azi este *drums* :

Nume Film: Cazul crimei din Itaewon
An: 2009
Tara: Coreea de Sud
Gen: Thriller
Durata: 100 minute
Regia: Ki-seon Hong
Cu: Jang Geun Suk, Jeong Jin-Yeong, Shin Seung-Hwan
 


Descriere:
Bazat pe cazul unei crime neelucidate ce a avut loc intr-un fast-food din districtul Ytaewon,Seul in primavara lui 1997 “Cazul crimei din Itaewon” descrie grafic cum un student nevinovat este ucis brutal de catre un strain.
Doi coreeni cu cetatenie americana sunt suspecti Pearson(Jang Geun Suk) si Alex (Shin Seung-Hwan) si fiecare arunca vina unul pe celalalt pentru oribila crima. Suspectii arunca dovezi contradictorii creand confuzie in legatura cu ceea ce s-a intamplat cu adevarat lasandu-l pe procurorul Park(Jeong Jin-Yeong) sa caute adevarul.
Fani filmelor de actiune cu siguranta nu vor rata acest film,la inceput m-am uitat doar pentru distributie,insa indata ce a inceput filmul m-a captivat cu o poveste patrunzatoare si socanta,va las pe voi sa descoperiti restul.

Iata si cateva imagini din film.





Un comentariu: