13 noiembrie 2010

Doremifasolatido


Nume Film:Do Re Mi Pa Sol La Ti Do
An:2007
Tara:Coreea de Sud
Gen:Drama/Romance
Durata:105 minute
Regia:Kang Geon-Hyang
Cu: Jang Geun Suk,Cha Ye-ryeon,Jeong Eee-cheol,Im Joo-hwan,Park Min-ji,Nah Eun-kyeong,Lee Mae-ri

Descriere:
Bazat pe romanul publicat pe internet si scris de Yeo-ni Gui , “Do Re Mi Fa So La Ti Do” este o poveste de dragoste impresionanta cu elemente dulci amarui. Jung-won poarta un costum de dragon amuzant in timp ce lucreaza in parcul de distracitii,iar intr-o zi toarna sifon pe Eun-kyoo pentru ca este batjocorita de acesta.
La scurt timp dupa asta Jung-won afla ca Eun-kyoo s-a mutat in casa de alaturi. Eun-kyoo o ameninta acum ca le va spune parintilor acesteia ca ea lucreaza part-time la parcul de distractie.Pentru a pastra secretul, Jung-won accepta sa ii care chitara lui Eun-kyoo timp de o saptamana. Jung-won incepe sa dezvolte sentimente pentru Eun-kyoo ,care este vocalist intr-o trupa numita “Do Re Mi Fa So La Ti Do”. Eun-kyoo, de asemenea incepe sa dezvolte sentimente pentru Jung-won,iar cei doi devin un cuplu.
Cu o intorsatura cidata a sortii, Jung-won,merge la sala de repetitii si acolo se intalneste cu un baiat din trecutul sau , Hui-won.Relatia lor face situatia si mai complicata;cu 10 ani in urma Hui-won si Jung-won erau prieteni apropiati dar,din cauza unui motiv personal cei doi au incetat sa mai vorbeasca. . Jung-won,este acum surprinsa sa afle ca fostul prieten cel mai bun este cel mai bun prieten al prietenului ei.



Un comentariu: