7 septembrie 2011

K-Fanmeeting 2011

Pe data de 3 septembrie 2011, la Bucuresti a avut loc cea de-a doua editie a fanmeeting-ului dedicat culturii coreene. Evenimentul a fost organizat de KFCR in colaborare cu Asociatia Interculturala Hansamo. La el au participat 13 fancluburi ale artistilor coreeni, adunand peste 300 de fani din intreaga tara plus invitati speciali, cum ar fi oameni de la ambasada Coreei de Sud in Romania sau membrii ai comunitatii coreene din Bucuresti.
Programul acestui eveniment a inclus jocuri, dance battle, concursuri de cultura, etc. toate menite sa ofere distractie maxima si sa aduca o bucatica din Tara Diminetilor Linistite.

Desigur, fanii lui Jang Geun Suk nu au putut lipsi din peisaj. Eels Romania in frunte cu administratoarea, Mia, s-au pregatit riguros pentru ai primi cu caldura pe fani la standul de expozitie al fanclubului, iar pe ecranele amplasate peste tot in locatie, s-au pregatit proiectii.



Pe parcusul celor mai bine de 5 ore de distractie, cei prezenti au facut multe poze, au dansat pe melodiile artistilor preferati si au discutat despre pasiunea pe care o au in comun.




Toata lumea s-a simtit extrem de bine, dar timpul a trecut extrem de repede. Speram ca la anul sa vina si mai multi fani la acest eveniment. Cu fiecare an ce va trece, fanmeeting-ul fa fi si mai grozav! Vom avea grija sa va pregatim surprize diverse si placute de fiecare data. Ne vedem la anul! Be there! Noi va asteptam cu drag, Eels.

4 comentarii:

  1. A fost foarte frumos, mulţumesc andra de articolul minunat pe care l-ai scris. Sper ca la anu să fim mai numeroşi şi să iasă şi mai bine;) Eels Fighting!

    RăspundețiȘtergere
  2. Per ansamblu a fost ok. Asa e la inceput de drum mai greu. Dar in timp totul v-a fi super bine. Si la anul sa reunim mai multe fancluburi, sa fim mai multi.Distractia v-a fi maxima

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa speram ca la anul vom fi si mai multi!

    RăspundețiȘtergere