3 februarie 2011

Concurs: Mascota Fanmeetingului dedicat K- Pop/Drama/Culture

Pentru o mai buna informare si structurare a evenimentelor ce se vor desfasura in cadrul fanmeetingului dedicat Coreei de Sud si a culturii sale, am decis sa deschidem un site de unde sa va puteti informa cu privire la acesta. Site-ul va contine toate informatiile necesare, evitand astfel publicarea materialului si a informatiilor pe alte forumuri,bloguri, etc. Chiar mai mult de atat, rog toti administratori ca dupa lansarea site-ului sa nu mai publice alte informatii pe forumurile/blogurile lor ci doar un mic anunt unde pot gasi informatii despre fanmeeting.

Pentru cei creativi, talentati la desen, le ofer ocazia sa deseneze chiar ei mascota/ simbolul fanmeetingului.Daca sunt mai multi doritori, vom organiza un concurs, cu votul deschis publicului, iar cel care va avea cele mai multe voturi va fi desemnat castigator si "opera" lui va deveni mascota noastra.

Desenul poate fi de mana si scanat pe calculator, sau facut intr-un program digital. Trebuie sa fie ceva imaginar, creativ, nu se accepta desene cu artisti/artiste sau alte notiuni ce implica copyright.

Trimiteti creatiile voastre la adresa: mirotic.crystal_fanclub@yahoo.com pana la data stabilita si noi vom publica intr-un poll optiunile pentru vot.

Durata concursului:

04 - 11. 02. 2011

Pentru alte intrebari lasati un comment si vom raspunde cat de curand posibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu