13 noiembrie 2010

You're Beautiful

  
Titlu:미남이시네요 / Minami Shineyo ,cunoscut si ca You're Beautiful,in romana Frumusete ascunsa
Gen:Romance,comedy
Episoade:16
Cu:Jang Geun Suk 
-Park Shin Hye 
-Lee Hong Ki 
-Jung Yong Hwa 

 Descriere:
You’re beautiful este o drama coreana a carei poveste te captiveaza inca de la inceput . Cred ca acesta drama are tot ce ii trebuie comedie ,romantism ,drama toate intr-un singur show.
Povestea este despre viata in spatele scenei a unei formatii numite A.N.JELL.
Go Mi Nyu(Park Shin Hye) este o viitoare maicuta .Ea este o fiinta „pura” care nu are de-a face cu lumea „de afara”.Ea are un frate geaman,Go Mi Nam (rol jucat tot de Park Shin Hye) care arata exact ca ea.Intr-o zi,o persoana care se recomanda fiind mmangerul fratelui ei vine sa-i ceara ajutorul,intrucat fratele ei este intr-o formatie si trebuie sa semneze un contract si pentru ca el are o problema,ea trebuie sa-i ia locul .In aceste circumstante ea accepta aceasta rugaminte si astfel se intalneste cu arogantul lider al trupei, Hwang Tae Kyung.
Pe de alta parte, liderul trupei A.N.Jell Hwang Tae Kyung(Jang Jeun Suk) nu e prea fericit la aflarea vestii ca un nou vocalist va intra in trupa.El il uraste atat de mult cu toate ca nu l-a intalnit inca.In aceste circumstante il accepta pe noul membru si pana la urma locuiesc sub acelasi acoperis.
Nimeni nu stie ca de fapt noul membru este o fata ,decat managerul ,asta pana cand Hwang Tae Kyung ii afla secretul.
Cele 4 personaje principale sunt:
Jang Jeun Suk in rolul lui Hwang Tae Kyung
Acest personaj pare crud si rece dar,cu un suflet nobil in interior. De fiecare data cand isi petrece timpul cu Go Mi Nam ceva rau se intampla ceea ce il face sa il urasca si mai mult acesta.Dar stiti cum e ura se poate transforma in altceva fara sa-ti dai seama mai ales cand aflii ca „el” este de fapt o „ea”.Scenariu este imprevizibil si todeauna astepti cu sufletul la gura sa vezi ce se va mai intampla.Un alt lucru este felul in care Jang Jeun Suk isi aranjeaza parul(cred ca arata bine cu orice frizura ).Un alt lucru care trebuie mentionat este felul in care se imbraca ;imbracamintea este extravaganta cu o nota de feminitate as indrazni sa spun.(intr_un articol citit recent de mine Jang Geun Suk declara ca acest fel de a se imbraca este nou pentru el dar, in acelasi timp a afirmat ca acest gen de tinute l-au incantat).Cred ca ar trebui punctata si vocea patrunzatoare si mai laes felul in care il striga pe Go Mi Nam.Un personaj interesant jucat de un actor exceptional. Ah si eram sa uit ,cred ca ce mi-a placut cel mai mult este felul in care canta.
Park Shin Hye in rolul lui Go Mi Nam(baiat)/Go Mi Nyu
Incep prin a spune ca acest rol ii vine ca o manusa lui Park Shin Hye,cred ca a jucat foarte bine ,iar imbracata in baiat ii sta foarte bine,plus ca tunsoarea baieteasca ii vine de minune.Melodiile cantate de ea mi-au placut foarte mult si cred ca va vor placea si voua.
Lee Hong Ki in rolul lui Jeremy
Pentru cei care nu stiu,Lee Hong Ki este talentatul solist al trupei coreene F.T Island.El joaca rolul lui „Jeremy” un baiat vesel care uneori exagereaza cand gandeste(acestea sunt unele din cele mai amuzante scene).Jeremy se ingrijoreaza ca toata atentia se indreapte spre noul memru al trupei sau poate este ingrijorat ca prietenii si in acelasi timp colegii de trupa sunt gay.Cred ca acest rol il „prinde” foarte bine si in plus este foarte dragut si amuzant.Una din cele mai amuzante scene este atunci can afla ca Go Mi Nam este fata.Dar,a dovedit ca poate fi si serios atunci can a inceput sa planga in autobuz.Scena in care canta si plange este foarte emotonanta.
Jung Yong Hwa in rolul lui Kang Shin Woo
In viata reala,Jung Yong Hwa face parte din trupa coreana C.N Blue. El joaca rolul lui Kang Shin Woo,si el facand parte din trupa A.N Jell.Are o personalitate placuta si tine foarte mult la Go Mi Nam ,mai ales ca dupa ce afla ca acesta este de fapt este o fata el se indragosteste de ea si chiar incearca de mai multe ori sa-si exprime dragostea pentru ea.
Acestea sunt personajele principale dar ca sa aflati mai multe trebuie sa urmariti drama;va spun ca nu o sa regretati.
Si ca un bonus la o drama asa de buna va recomand sa ascultati si soundtrak-ul acestei drame.
Sper ca v-am facut curiosi pe cei care nu au vazut drama si cei care au vazut-o le-am dechis pofta de a viziona din nou.Pe curand si Vizionare placuta!




7 comentarii:

  1. Iubesc aceasta drama si iubesc
    si felul in care joaca Sukkie.

    Iluv you shining star!

    Caemen-Sama - Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. ador drama asta.clar preferata mea si mi-a placut interpretarea lui jang geun suk,impecabila,perfecta.o drama foarte bine realizata..la ce succes a avut o continuare ar fi super

    RăspundețiȘtergere
  3. Una din cele mai bune kdrame! Am vazut-o in doar 2 zile!:)) Si actorii joaca foarte bine! Ma bucur ca ai facut blogul si forumul dedicate lui Suk, imi place cum joaca!

    RăspundețiȘtergere
  4. iiiiiiiiiiiiiiii drama asta ii super mam uitat la ea cred ca de vreo 5 ori si inca nu ma satur sa vad acele scene suppeeerrrr
    jang geun suk este super imi place stilu lui din film mai ales parul si hainele care il fac shi mai shi
    cred ca is o fana de-a lui fiindca am privit toate filmele in care el joaca si asta o recomand tuturor

    RăspundețiȘtergere
  5. iubesc filmul asta si am mai gasit unul in care joaca Go Mi Nam si Jung Yong Hwa:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere